Anotace: ????
Chtěná i nechtěná
mnohdy tě nečekám
po vůních voníš mi
lásko
Tolikrát zaplašená
po chutích pomíjivá
opojná, mámivá
neznalá
mladá jsi, lásko
a kompromis
Jak ten tě uráží...
Přesto tak živá
dýchat chceš
vzedmout se
bez příprav na pády
které ti ztrhají křídla
Bez prodlev, čekání
vtrhnou smíš, vedrat se
a pak
pak, už jen padat...
Pírkem jsi
klouzavým letem
ztrácíš se
ztemnělá
vším tím co příjít má
pletem se v sobě ?
Nepletem...
Tolikrát prohraná
přesto jsi vítězná
měla bych děkovat
Za lásku děkovat ?
Za lásku děkovat
se nesluší ...
Přesně za lásku se neděkuje, neplatí a ani neprosí
p.s. zdá se že jsem dost unavený takže slovíčko "vedrat se" mi dalo pěkně zabrat Pořád se mi do toho pletl jakýsi Vedral. Promiň to se vůbec nepatří:-)
26.10.2017 03:12:09 | klaun
sluší,vílenko...a všude o ní křič..vždyť ta pravá Láska z toho nikdy nemůže být pryč****:-D*
25.10.2017 22:30:29 | Frr