Anotace: ***
Modlitba Ráje
Zdráva buď,
panno Marie :-),
královno Ráje.
Požehnán buď čas jsoucí
i budoucí
Lidem všem dobrým,
bytostem všem, dětem Božím.
Jí milovaným.
Čas zdejší na Zemi,
bytostí všech Božích
i na Nebi potulných
Andělských (Božích).
Pekelné sféry
nechť najdou klid,
Duším, bytostem všem přeji,
Svobodu Boží,
Lásku Ráje,
milá panno Marie :-) .
Zdraví, štěstí,
klid, pokoj Boží,
splněné hezké sny sfér Božích,
přeji bytostem všem,
na Zemi jsoucím,
i budoucím.
Požehnán buď
čas jsoucí i budoucí,
Lidem všem dobrým,
bytostem všem, dětem Božím.
Jí milovaným.
Čas zdejší na Zemi
bytostí všech,
i na Nebi potulných
Andělských (Božích).
Pekelné sféry
nechť najdou klid,
Duším všem přeji
svobodu, Lásku Ráje,
milá, panno Marie.
***
Doslov, sdělení autora: případnou další mou textovou tvorbu můžete, milí čtenáři,
případně shlédnout, sledovat, na: www.psanci.cz/autor.php?trideni=7&id=2638
dále také na: www.JiriDobrovsky.blogspot.com
nebo též na: www.JiriDobrovsky.blog.cz
***