Anotace: ***
Anděl Páně
Jde takhle procházkou,
Anděl Páně si,
písničku o přátelství brouká si.
Pocestní všimnou si jej, někteří,
a s údivem si spolu o tom švitoří.
Jeden z nich se osmělí,
a ptá se: ,,Anděli,
prosím, řekni mi,
jaký je úděl můj ?“
Anděl s úsměvem a s Láskou mu odpoví:
,,Prosím,...BÝT.
A úděl můj, je radost z toho mít.“ :-)
Oběma pak refrén v uších zní,
písničky té, o přátelství:
,,Jen být,
Jsi radost má.“
Kouzelná.
Andělské kouzlo, líbí se mi! :)
15.03.2018 21:04:05 |