Anotace: Zvážení patové situace
-Chci se změnit, ale
něco ve mě je pořád tak
Starý.
Zastaralý.
Předpotopní.
-Chci něco najít nebo ulovit, ale
Jako pirát stojím
Za pytel.
Nelovím.
Ale měla bych.
Měla?
-Chci něco dokázat, ale
Pořád to ALE.
Jako obrovská závora kvůli který
Nedokážu nic.
-Chci tě ztratit, abych
Mohla měnit.
A hledat.
A lovit.
A dokazovat.
- Ale sakra...
Nemůžu se tě zbavit.
Tak zastaralá.
Na pytel.
Jedna velká závora.