Anotace: Nejen o Velikonocích
Hra Andělská
Andělé když hrají, zpívají,
Libozvučně jejich tóny zní.
Ani jeden tón, takt, nelibě uším Lidským nezazní.
Lidská srdéčka své radosti,
i bolesti mají, mívají,
proto, když Lidé hrají, zpívají,
Andělé se s Láskou svou k nim sklánějí.