Anotace: .................
a co když nejseš
a nikdy jsi nebyl
a co když jseš jen soubor virtuálních bulíků na nos
ach ano i emoce můj cukrouši
můžou být jen program
model-oplodnitel 1.0
✴✴✴
lidi si toho navymejšlej Jarmilko
nemůžeš všemu věřit
mýtus, skutečnost, zázrak
jsme jen roztroušené postavičky
v podobě rozstříknutých kapének
které čeří hladinu řeky života
a odhadují její hloubku, šířku a délku
✴✴✴
a ty jsi miláčku na té hladině
má záchranná vesta
ve víru spirál
mých přílivů, odlivů a vlnobití