Klíček

Klíček

Anotace: Klíček

Drobným klíčkem

zamykáš svoje srdce

jako třináctou komnatu. 

A zapomínáš na to, 

že 13 není zrovna šťastné číslo.

Klíček nosíš schovaný pod košilí

kterou zapínáš na 13 knoflíků

a zapomínáš na to, 

že knoflíky jsou pro štěstí. 

Tak už si konečně vyber,

zamkni nebo odemkni,

zapni nebo odepni,

zůstaň nebo odejdi.

Autor Excesionist, 11.05.2018
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Alciele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel