Anotace: ***
Kolik je hodin ?
Kolik je Lásek na světě,
na Zemi, planetě,
které srdcem Tvým propluly ?
Kolik je snění na světě,
co mohl, mohla, jsi prožít,
Lásku, tu, kterou..,
ve chvíli, tu, kterou..,
za ruku ji vzít ?
Kolik je Lásek na světě,
jiných, lepších,
pohlednějších, zámožnějších ?
Kolik je těch.., ještě lepších ?
Kolik je žalu na světě ?
Srdíček si stýskání ?
Kolik je jich, Lásek,
těch, srdíčkem propluvších..,
v zapomění ?
Kolik je hodin ?
Kolik odbylo dní ?
Do v srdíčkám.. svítání ?