Anotace: duše...
zůstat stát hlavu vztyčenou
čistý
přesto milovat vroucně
oddat se touze
soutočný v meandrech vášní
prosakovat územím tajemství
bytosti
která je bratrem i sestrou
matkou i otcem
druhem i milencem
stékavým se stát
tvůrcem vesmírných dějů
v srdcích dozráváním
nezkřivit vlasem vlas
a přece krásu krást
vetkanou v gobelín nesmrtelnosti
příběhem lásky
...
Každá láska má svůj děj a jen jedny pravidla.
"… nezkřivit vlasem vlas" minimalisticky vyjádřený hutný obsah. Nuž pěkná báseň.
07.03.2019 01:37:39 | šerý
Díky moc šerý...i když čím dýl jsem ve vztahu tím víc žasnu nad proměnami, formami či tvářemi lásky. Má vůlec láska pravidla zapotřebí ;?
10.03.2019 19:13:25 | Malá mořská víla