Konec tvé lásky ke mně
Byl jsem hlupák, co si tě nevážil.
Nevážil jsem si toho že tu pro mne jsi.
Toho že je tu někdo, takto vyjímečný.
Lituji toho z hlouby mého srdce.
Toho, že ti již nikdy nepovím ,,miluji tě".
Jsi výjimečná, jsi spřízněná duše .
Nikdo není jako ty...
Omlouvám se za své chyby.
A prosím o odpuštění, byť že chápu, že se mé hříchy neodpouští .
Tolik bych ti toho toužil říct.
Avšak má záruční lhůta končí za sedm dní.
Věřím,že náš vztah je jako stůl...
...jako starý stůl, stůl starý sedm let.
Stůl s rýhamy od nenávisti slepovaný lepidlem lásky.
Avšak, pokud se o stůl starý, byť sto let dobře stará, bude tu navždy...
Miluji tě, miluji mojí princeznu,tu která mi život dává i bere...
Pamatuj si to do posledního dechu,do posledního úderu srdce o srdeční stěnu...
...ty jsi ta pravá...
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: H U R T_ R O S E, RoxanneDeadface, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)