Anotace: ...
Usínej má lásko
opředen něhou chvějící se luny
vpletený v předivo her milostných
třepotavých motýlů noci
rozpitých červánků nad střechami
domovů dýchajících teplem
ohňů vášně
vyvěrající vřídly
výbuchů síly oktáv slasti
linoucí se z hrdel milosti
blízkostí spletených duší
touhy a naděje...
jo to jsem taky kdysi cítila takto poeticky tak se vítam v těch starejch časech kdy byla blízkost tak magická
24.06.2020 22:17:48 | xoxoxo
Usínat a vnímat všechny ty slastné milosti, je to nejhezčí;-) *ST
24.06.2020 21:45:53 | jenommarie