Anotace: ...
sytím se
zaplétám do sítí příběhu
splývání s hladinou co nese a konejší
horizont propojených myslí
forem tvarujících skupenstí
utváří se a rozpadá
skládá do harmonie
Mě i Tebe
sjednocené k prostoupení a splynutí
bytostí a živlu
hmoty a vědomí universa
něhy i bouře vášní
co nevládne
ale předává sílu
životu
se nevzdat ...