Anotace: Pro Š.
možná nejsi první kluk se kterým jsem chodila
ale byl jsi první kluk do kterýho jsem se zamilovala
byl jsi první a jedinej komu jsem otevřela svý srdce
aniž bys o tom věděl
aniž bych o tom věděla
vždycky jsi byl první
vždycky jsi ten první komu říkám všechno co se mi v životě stane
to dobrý i to zlý
víš všechno
víš i to co neví ani moje nejlepší kamarádka
jsi můj domov
můj úkryt před světem
jsi bezpečí
jsi všechno co potřebuju
a přesto
jsem se vždycky bála ti dát celý moje srdce
mám strach že tě ztratím
mám strach že odejdeš i s mým srdcem v kapse
a ve mně
už bude navždycky prázdno
Tak to má být, na plný pecky.
Protože když tohle člověk mine a roky přibydou, už je vztah jen kalkul.
Nemusí být špatný, to ne.¨
Ale ta hloubka, bez hranic poznání citu, už tam není.
29.10.2021 14:26:05 | Lesan-2