Anotace: Suzana
Suzana
Je žena, kterou miluji.
Ona mne odmítá.
Pro svoje názory.
Je divoká a stálá.
Věrná i skromná.
Má svůj svět.
Nechce být nikým svázána.
Poutem lásky vůbec ne.
Má zkušenosti a minulost.
Jí zastírla oči.
Chápu.
Jsem na tom zrovna tak.
Nejsme v tom sami.
Na tomhle světě.
Vyhasli oči.