Anotace: chvěje se chvění
cigaretky tančily
zatímco jsem poslouchal
nejhezčí holku, kterou jsem kdy viděl
a vona kouřila zelenej tabák
kterýmu se pokaždý smála
že je levnej
ale dobrej
podobně jako kafíčko v naší oblíbený kavárně
smála se očima
a smála se rty
a já se při každým zachvění
zachvěl dvakrát tolik
jako bych cítil
že mi její smích protéká až kamsi
mezi žebry
v břiše
v hrudi
tohle chvění je jediný
co mi zůstalo
občas mě budí v noci
a ty se nacházíš na druhý straně města
v kuchyni neznámýho chlapce
s hnědýma vlasama
a pěkným autem
a taky výhledem na louku
občas si vyčítám
že nemám hnědý vlasy
pěkný auto
a výhled na louku