studený slzy mi stýkaj
po mý horký tváři
a snaží se ti říct
že
jsi má oblibená hříčka
můj strach
mý štěstí
že jsi
oblíbená melodie
znijící v hlavě
jsi jako hořký kafe po ránu
povzbudí
potěší
zahřeje
jsi můj oblíbenej paprsek
kterej kouká zpoza měst
protože
sic bydlíš daleko
stále vidím tvý oči
a tvou tvář
jak na mě koukáš z mraků
a v každým jednom jsem schopná vidět
nás dva
jsi přílet endorfinů
po skvělým tréninku
po dobrý čáře
po smažáku z globusu
a jsi mý vlastní kvítko
který pěstuju v květináči
opatrně čekám než víc vyrosteš
a připravíš se
abych tě
mohla zasadit ven
ukázat světu
jsi jako hřejivý objetí mámy
který mi tak dlouho chybělo
staráš se
pečuješ
jsi domov
můj domov
tak dlouho hledanej
Fakt povedená .)
05.10.2022 12:49:37 | Constantine