Potkala jsem tě zas ve snu
Vločky se třpytily ve vlasech
Barvou a vůní lesního medu
Byla jsem celá zmámená
Všechny hvězdy spadly ti do očí
Zářily něžně, jako cinkají zvonky,
Když andělské zvonění
Roztočí se žárem bušícího srdce
Tvůj hlas mě krásně hladil
Ale přes šumění krve
Jsem nechápala význam slov
Není třeba je opakovat znovu
Oba víme, co chtěli jsme si říci
Chybíš mi, lásko, chybíš každou vteřinou
** krásná i když stýskavá, pěkně napsané milá Lexi *;)
10.12.2022 22:49:34 | jenommarie
Děkuji, milá Maruško. Je trošku stýskavá, ale v zásadě to není tak zlé. Brzy ti napíšu více. Krásný advent ti přeju
10.12.2022 22:55:29 | Lexi
To jsem moc ráda milá Lexi **. Krásný adventní čas i TOBĚ přeji. Děkuji TI a krásný večer:)
10.12.2022 23:01:09 | jenommarie