Anotace: kecy kecy jezek v kleci
nechals ve mně otazník
takovej velkej kostrbatej jak od prvňáka
dlouho jsem nic takovýho nezažila
mám hroznej vztek
že mě necháváš čekat
chybíš mi
a tak trochu tě proklínám
za to že
máš tak pěkný oči
za to že
říkáš věci kterejm
se fakt snadno věří
za to že
se díky tobě cítím jak nikdy dřív
a
celý tělo se mi svírá
když nejsi u mě
proklínám tě
za aplikaci dávky přesně toho
co potřebuje hraniční člověk
lol
chybíš mi
chybíš mi tak, že mám pocit
že mám pocit
že si vyškrábu oči a plíce naplním vodou
že zapálím byt a zůstanu v posteli ležet
zatímco všechno kolem hoří
chybíš mi tak
že mám pocit
že za chvilku neucítím vůbec nic
chybíš mi tak
že jediný, co si přeju
je tvý objetí
Silnej prožitek u tvejch řádků, díky:-*
11.05.2024 17:08:46 | cappuccinogirl
11.05.2024 17:11:38 | Donutkaa