Anotace: ... když máte v srdci obavy...
Prší
Prší v mé duši, kapky se mění
na krev co…
pění;
pomalu, potichu, červeně…
V dálce zavyl vlk,
vítr si pískl na bezvětří a odešel spát …
snad má tě rád…
Jen tvá krása nespí; zkouší zastavit to krvácení;
když tu nejsi,
pak cokoli přej si,
však když tu nejsi, nikdo tu není…