- Letní láska -

- Letní láska -

Letní romantická láska

 

ty jsi po mě hodila očkem

ja ti zašeptal můj kontakt

 

náhle jsme seděli spolu v kině

a večer u mě u víně

lásky plně na sebe hleděli

první pusy si dávali

bylo to tak vášnivé nádherné

že mi s toho běží vždy husina po kůži

když si nato vzpomenu

 

byla to nádherná letní láska mezi námy

léto nás hřálo, čím dál víc

 

ochladila nás jen bouřka a slejvák obrovský

poté jsme se v suchu laskali a objímali

k sobě tiskli, jak jen to šlo

krásné milování ...

 

Spisovatel Akras

Autor Akras, 05.07.2024
Přečteno 129x
Tipy 7
Poslední tipující: Exnerka, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí