- Letní hřmění -

- Letní hřmění -

Letní hřmění


Letní hřmění nad to není
Láska přiletěla ve mžiku

 

A začala bouře
blesk a hrom,

 

vichřice

 

my dva tisknouti se nejvíce
k sobě k sobě

 

naše ústa jedny byly
bylo to tak úžasné a krásné

 

romantické a překrásné
překrásné a romantické

 

že naše láska ještě zesílila

 

my choulýcí se k sobě
zase hrom a blesk

 

nám to ale nevadilo
měli jsme jeden druhého

 

taková je naše láska
silná pevná

 

pevná a silnější
než hrom a blesk a plískanice



Spisovatel Akras

Autor Akras, 06.07.2024
Přečteno 196x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí