- Letní lásky plná bouřka -

- Letní lásky plná bouřka -

- Letní lásky plná bouřka -


Léto konečně je tu
bouřky hromy plískanice


nám to nevadilo
o to tisknouti se k sobě více


husina nám po bouřce ze zimy naskakovala
že pod deku jsme se museli zachumlat


zachumlat a dělat něžnosti až z toho mravenčilo
po kůži jemné škrabkání, líbání po celém těle


takový byl večer plný nězností a slastí
že oba jsme si přáli aby ta chvíle nikdy neskončila


takový byl náš lásky plný večer s bouřkou


kéž by bylo takových večerů více

 


Spisovatel Akras

Autor Akras, 08.07.2024
Přečteno 116x
Tipy 5
Poslední tipující: zase já, Psavec, mkinka, Exnerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí