- romantická křehká láska -

- romantická křehká láska -

  • - Romantická křehká láska -

    Křehká láska mezi dvěma


    je jak diamant blištící se
    krásný a přitom tak tvrdý

    tvrdý opravdu je ale i tak křehký
    blištící se všemi krásnými barvami

    na všechny strany
    na všechny strany blištící se

    ale opravdu velmi křehká jest,
    milovaní mezi sebou

    musí pouto věrnosti nést
    pouto věrnosti a bezmezné lásky

    pak je láska dokonalá jako ten diamant.

     


    Spisovatel AKras

Autor Akras, 17.07.2024
Přečteno 108x
Tipy 3
Poslední tipující: Pacik, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

děkuji mkinka za tip a všem ostatním. Krásný den Spisovate-AKras

17.07.2024 09:56:14 | Akras

líbí

Rádo se stalo.

17.07.2024 10:05:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí