Roztříštěné světy

Roztříštěné světy

Jenom s tebou bych dokázala prožít to tantricko - zenový opojení. Jen ty bys tam byl pro mě, kdybych se odhodlala vystoupit z materiálního, normálního světa. Otevřít ruku, která se dosud křečovitě držela hmotné jistoty a nechat se pohltit hustým, bezbarvým a beztvarým nekonečnem. Vznášet se v nicotě, v hlavě slyšet nadpozemskou hudbu… Oddělit se od všeho, co tvořilo můj svět a ponořit se do nových dimenzí. A tam se setkat s tebou. Stát se bytostí, která shlíží na minulost shora. Která přijímá celý svět a celou věčnost v jediném okamžiku splynutí. Dal bys mi rozkoš a opojení, které vzniká jen spojením dvou pólů, kde se setká hmota s antihmotou a následná exploze rozerve celou duši na cáry, které už nikdy nejdou poskládat zpět. Prchavý záblesk je to jediné, co zůstane v paměti. Dva světy, které se setkaly, aby se zničily navzájem. Vypálily díru do prostoru kolem sebe. Na chvilku splynuly v jeden - ten dokonalý, ale brutálně nestabilní, rozháraný, plný energie, která nedokáže zůstat na jednom místě. Vytryskne oslepující světlo a to zalije na chvíli prázdnotu, aby se pak vytratilo a nechalo temnotu vzít si zpět co jí patří - včetně torza duše.

Kdežto ty bys vlastně jen ojel tu holku z druhého konce.
Autor maenad, 31.07.2024
Přečteno 67x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, cappuccinogirl, Rbb, mkinka, Ano
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak snad ti nějaký ocas nepokročil pohled na všechny chlapy. A kdyby jo, tak co už.

14.08.2024 09:52:29 | CoT

líbí

Přesně. Jedna pokrčená. Co z toho, takových ještě bude...

14.08.2024 10:20:28 | maenad

líbí

Mělo být nepokrivil.. já neumím psát.D

14.08.2024 10:27:44 | CoT

líbí

Tak tohle je vážně hodně zajímavě napsaný. Ta jediná strohá drsná věta na závěr jako protiklad k tomu celýmu zenově opojenýmu odstavci fakt funguje - v pár slovech - naprosto roztříští dva světy, který, i když k sobě patřej, tak se ti zdá, že nemůžou bejt víc nepodobný, rozdílný...
Myslím, že se sem vrátím...

31.07.2024 13:55:36 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí