Černé šaty

Černé šaty

Obleč si černé šaty Lásko,
a překvap mě v noční temnotě.
Obleč si černé šaty Lásko,
a ukaž mi jaké mám štěstí.

Oblékni šaty které připomenou tvou ženskost,
které mi nedají spát.

Víš že tě miluji, víš že jsi celý můj svět,
víš, že žiju jen pro tebe.

Dnes večer tě ale prosím, oblékni černé šaty.
Ty které mám nejraději,
neboť já dnes večer zapomínám,
proč mám ráno vstát.
Dnes večer zapomínám, proč miluji a že nejsem sám.

Tak prosím, oblékni černé šaty,
ty ve kterých nepochybuji o tom,
že jsi mé štěstí.
Oblékni černé šaty své hrdosti, díky kterým vím,
že život má chuť i sílu.

Ty jediné šaty, které jsem ti směl svléct
o první noci,
a o prvním ránu je hledat na podlaze.

Oblékni prosím ty prokleté šaty,
daruj mi snění a nevracej mě nikdy víc zpátky.
Autor Křemen, 03.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 8
Poslední tipující: Lexi, Ano, mkinka, cappuccinogirl, Exnerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí