Anotace: ... když chcete vzdát hold...
Právě ta…
Je ztělesněním krásy. S vlasy sepnutými sponou, v přiléhavých šatech vyklepává podpatky lodiček na půvabných chodidlech, od věků do věků podstatu ženskosti a měkce vábivou náručí láká… nejen... k tanci…
Nadčasovou krásou, ladností, noblesou i myšlenkami, učením a dílem, přenáší přes generace základy vnímání vkusu, hodnot a dobra.
Po pěti schůdkách vystoupá z minulosti do přítomnosti, ozáří obzor budoucnosti, posvítí na cestu života a pohladí duši.
Žena… ano, právě ta… tahle… žena.