Anotace: vyplach mysli, joo to bych si pral
minulej mesic jsem te hledala v kazdym rohu brna
pro snahu si dokazat, ze nic necitim jsem spadla zpatky k navykum, kterys me tak peclive odnaucil
stacil mi vsak jedinej pohled
par vet
objeti
vune
a jsem kdesi ztracena ve svy hlave
cestou domu jsem si pripomnela zaplavovej cas, co nam delal spolecnost par dni zpatky
oci mi zustaly cerveny a unaveny
chci spat
minulej mesic jsem se citila prazdna
potlacila jsem vsechno, co bych mohla citit
jen, aby to nebolelo
chudinka
stacilo mi par minut, abych byla v myslenkach v moravskym krasu
lol
chtela bych ti rict, co v ty svy hlave mam
moc bych si prala te videt
a poslouchat
a jednoduse s tebou prozivat dny
ale!
rekla jsem si
ze niceni zivotu uz bylo dost
a tohle jsou myslenky, ktery muzu ovlivnit
tak do toho, hrdinko!
prala bych si, abys vedel, jak moc te mam rada
tak moc, ze uz te nikdy neuvidim