Anotace: ... když vzhlížíte... nejen k nebi...
Srovnání
Svítí, svou krásou. Září, až přechází zrak. Zdobí ji úchvatné vlasy. Jejímu půvabu se skoro nic nevyrovná. Mluvit o ní a obdivovat ji, působí člověku požitek. Vzhlížejí k ní právem tisíce očí. Lze si ji zamilovat.
Jak neobvykle a poeticky zní její jméno Tsuchinshan – ATLAS…
To všechno, a ještě mnohem víc, se dá napsat i o tobě, má lásko… ale stokrát, tisíckrát víc…