Anotace: ... když nemůžete spát...
Vzpomínám
Vzpomínám.
Na uplynulou noc, kdy jsem se zlatavým měsícem vystoupal až na vrchol jeho nebeské dráhy, naslouchal šumění vzdáleného potůčku i vánku, přinášejícímu ozvěnu milostného nářku z daleké země kdesi na severu.
Vzpomínám.
Na bolest působící rozkoš a rozkoš přinášející bolest; snad proto, že na ni lze jen vzpomínat…
Vzpomínám.
Na stud z vlastních vzpomínek, na tichý šepot vyznání na okouzlení z dosud nepoznaného…
Vzpomínám.
Na příští dny, které mi, jak věřím, přinesou další náměty ke vzpomínkám…
a mi ten sever přivál písničku...:)
https://www.youtube.com/watch?v=UpmeswMK7cY
19.10.2024 10:58:27 | Sonador