Oheň
Anotace: něco o lásce a nevěře
Hraju si s ohněm
i když vím,
že to není dobrý nápad.
Mám už spálené prsty i dlaně,
ale nemůžu přestat.
Chci si spálit i paže
a celý zbytek těla,
až ze mě zůstane jen popel.
K tomu budu navečer
podávat chlazenou minerálku.
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Jan Voralberg
Komentáře (3)
Komentujících (3)