Anotace: ***
Pořád přemýšlím, zda jsou ty rozmary bohů opravdu tyranské - jestli se nemění pod jiným úhlem pohledu třeba na šibalské nebo žertovné... I když alespoň kus zlomyslnosti v tom jistě bude vždy... ;-)
P.S. A zrovna tady verše cítím... :-)
24.05.2013 00:56:29 | Amonasr