Teď jsou na řadě oni
S Tebou
klidně a oddaně
kamkoliv
noříme se
pláčeme
nevíme
věříme
rozvzpomeneme se
na úsvity
věk není nepřítel
šli jsme
a sázeli růže
pili ze studní
hladiny tajemství
probrouzdali
na kamenech spočinuli
těla přetavila se
v křídla racků
teď jsou na řadě oni
Přečteno 618x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, enigman, Radhuza, BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)