Umíráš jako před tisíci lety
to aby ses znovu narodil
a měl jsi radost
že ráno vychází slunce
a večer že vane studený vítr
který oblaží jizvy na tvé tváři
Měsíc ti svítí na cestu protože se mu zachtělo
kapky deště stékají po kadeřích vlasů
a s nimi odplouvá veškerá bolest