Anotace: ...
Občas - jen nějaký den,
hrajem stejnou melodii s vesmírem,
naše struny - tak, jako struny loutny,
rozechvějí se stejnou melodií,
tak líbeznou,
že i ptáci utiší své zpěvy.
Každým tónem - roztančí se
stíny stromů i sluneční paprsky,
a krok, dříve tak těžkopádný,
stane se pouhou ozvěnou,
dříve než dopadne k zemi.
Náhle jsme stejní -obyčejní,
tak jako všichni ostatní,
a přesto tak krásní a čistí -
na křídlech andělů, jež
rozmetou melodii do světa
kolem tebe.
A dál, kolem nás.