můj život
je jako sněhová vločka
tak křehký
když pomalu
snáší se k zemi
...
plný pozoruhodných obrazů
studený a sám
...
můj život
je jako sněhová vločka
lapena ve víru chumelenice
co jen na malou chvíli zůstane
...
tady
Jako vločka sněhová
Jako krůpěj rosy
Jako rybí šupinka
co štěstí lidem nosí...
Tak hodně štěstí a krásný život! Ať nestudí! :)
22.11.2014 00:24:03 | AndreaM
Seneca napsal, že někdy i žít je statečným činem :)
10.11.2014 22:37:19 | Benátčan