Nespavost
Spánek se pokouší o mou hlavu
neúnavně, takřka zoufale.
Ale dveře jsou zamčené
a já ztratila klíče.
Už dlouho nemohu spát
A tak
mu uklouzne milostný dopis
pode dveřmi,
s polibkem vyčerpání.
Připomněl mi mou lásku,
která slíbila,
že se zítra vrátí,
s kyticí bílých tulipánů.
Chce se mi spát
Budu trpělivě čekat
v měsíčním svitu.
Budu připravena,
přijmout jej ve dveřích.
Usínám
Příště zkus místo tulipánů meduňku :) Nebo klíče na šňůrku a na krk :)
PS: znáš to, dobrá rada nad zlato, ne? A já ti poradím ráda... a zadarmo! No tak to nekup! :)))
Insomnie přemožená spánkem, sláva vítězům, čest poraženým! :)
21.11.2014 23:37:56 | AndreaM