Emoce obchází kolem
Nakonec budou přepsány
Do krásných slov
Spleť myšlenek
Vyrobených z roztříštěných vět
Aby odhalily část duše
Slova
Obrazy
Emoce
Vzpomínky
Vznikají v mysli všech
Nejnádhernější umělecká díla
Která mění každého čtenáře
Zobrazení jejich duší
A nikdo nepozná
Jak měl v úmyslu, tu být viděn
Prokletí
Nebo dar?