záležitosti srdce vždycky zabolí
sladce anebo nesnesitelně
...
když máte rádi
bolest je příjemně opojná
dělá vám hezčí den
lépe se vám dýchá
...
ale v každém vztahu
dříve či později přijde
čas loučení
...
rozdělí vás smrt
nedorozumění
konec citu
...
bolest se mění v bodavou
brání vám v nádechu
nesmlouvá
...
každý z nás to prožil
každý z nás někdy přestával dýchat bolestí
...
ale pak nezbývá
než zvednout hlavu a jít dál
...
i já jdu dál
s hlavou vztyčenou
a se vzpomínkami a sny
navždy schovanými pod víčky
.. a nezbyl nikdo, kdo by setřel slzy, které si bez ostychu brázdily cestičku po její tváři