Anotace: Přání pro maminku k narozeninám :)
Všechno nejlepší té nejmilejší,
nad kterou obloha se sklání
a kabátkem z ranní rosy ji chladí,
kterou narozeninový vánek vábí,
kterou zemská půda světem nese,
kterou slunce šimrá lehce.
Voda, vzduch, země a oheň -
- 4 živly patří dneska Tobě.
Všechno nejlepší k narozeninám :)