Anotace: bůhví co se odehrává v nebi...
když v nebi stínali hlavy
v křišťálových krůpějích
padaly hlavičky plné jasu
na širou zem...
noc se schovala za stráněmi
bělostných zvonců
a Půlnoc jejich neodbytnou
zvonkohrou
vybízela bezustání
k tanci
teprve nad ránem
když praskla struna času
napětím
zmodraly stíny
některých schvácených
tanečníků
únavou...
..že by v nebi bylo vše posedlé tancem? Už jsem psala Jortovi, že mám v nebi rezervaci VIP..tak uvidíme..:-)ST
25.01.2016 17:52:12 | Nikita44