Anotace: ___
Podal ti ruku
ale ty už jsi padala
po návětrných stranách hvězd
co nechtěly svítit
servali z tebe kůži
a navlékli
stejnokroj anděla
(bez křídel a svatozáře)
jsi plakala vítr
vlny co zvedaly hráze
a slova
co nešla číst
a pak
smetli tě zpátky do propasti
co život si říká
a stejně
zas po obrubníku balancuješ a zpíváš
svý malý bílý anděly
Neplač andělíčku
dojdu pro kytičku
Okvětní lístky proměním v kapesník
Otřu ti slzičky,
usměj se maličký
Přečtu ti básničku od tetičky :-)
28.01.2017 09:09:50 | klaun
... slzy a stesky... nádherný... hezký... ST. :-))
28.01.2017 09:08:08 | Iva Husárková
marně si lámu, jak vypadá stejnokroj anděla, ale křídla fakt nepotřebuješ-vždyť
jseš vzletná hejno labutí-stejně tak úctyhodná....:-D* ST*
28.01.2017 07:50:34 | Frr