Anotace: @&@
VANITY FAIR
mám chuť
napsat báseň
ale nevím o čem
rozhodně ne však jednu z těch svatebních
co mám na ně další dvě objednávky
které nemohu odmítnout
- i dobré skutky
se totiž musí někdy páchat
to není jen otřískaný bonmot
(páchat hlavně na sobě samém)
báseň na objednávku
je jako láska na zakázku
to už je lepší láska zakázaná
ta alespoň slastně chutná
nejlépe v představách
(kde se za ni nemusí platit)
jak se ale trefit do chuti
těm co si něco objednali
to raději předhodit báseň o ničem
na trhu s marnivostmi
jen tak
buď si ji někdo vybere
nebo zůstane na ocet
a sním si ji jen já sám
ovšem bez cibule
abych pak mohl otevřít ústa
a mohl se z toho alespoň vy(z)povídat
(pochopitelně jen sobě
nikoho jiného to stejně nezajímá
a nemusím se ani doprošovat
rozhřešení)
mám chuť
napsat báseň
ale nevím o čem
a tak tu báseň o ničem
předhazuji trhu
který ač nezná pojem
zdarma
platí vždy vrchovatě za cokoli
všude uznávanou měnou
marností
Praha, 15.5.2017
https://www.youtube.com/watch?v=qjzPg2YGplE
Ty umíš snad všechno Pepo... a ještě k tomu dobře :)
15.05.2017 20:04:48 | Malá mořská víla
Mnohem víc toho neumím, než umím - ale je to od Tebe milé, Gabrielo, díky :-)
16.05.2017 19:59:50 | Amonasr
To máme stejné...tak proto nás nikde nechtějí Pepo...nevadí, vymeditujem se do pohody...je hezky, dá se plavat do foroty...jé a víš co se mi stalo?
No nevíš...já si dovolila selhat...představ si to ...taková koza upřená a klidně, jo, si to i odpustím:-)
16.05.2017 21:42:01 | Malá mořská víla