co je štěstí ?
Vidět kapku rosy stékat po okvětním plátku růže ?
Cítit vůni čerstvě upečeného chleba ?
Dotýkat se dobře opracovaného kamene na zápraží svého domova ?
Ochutnávat plody vypěstěné na kousku vlastní půdy ?
Slyšet dopadat kapky do kaluže na cestě za tebou ?
To vše snad
je štěstí umět žít a milovat
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)