Anotace: ...
očkován
tvými půvaby
přes hranice
divných oktáv
sešel jsem se s tebou
nad otázkami
ojíněné trávy
běžela jsi po mnohonásobném schodišti
na velké televizní obrazovce
jsi vytloukala z bubnů duši
byl jsem v tvém snu
a ty v mém
měla jsi kouzelné brýle
dvé ňader
čerstvě nabílené životem
v přihrádce auta tejzr
na neposedné ptáky
létající po obloze
nad majákem
který tiše předl
tvoji nejmilejší píseň
bylo v tobě příliš nahých žen
které se vzájemně neznaly
Mi bylo dneska v práci řečeno, že vypadám s těma svýma brejlema jako Harry Potter...začínám si zvykat... :)
27.11.2018 12:46:02 | Philogyny