Anotace: ...na své štěstí dobře pomysli...
„Kde by byla moc žen, kdyby nebylo ješitnosti mužů.“ :-) (Marie von Ebner-Eschenbach)
25.02.2019 09:01:19 | Kyška
..jestli je ta klec kovová-což asi ano, tak do ní neuhodí-protože platí
princip Faradeyovy klece...ovšem,tím v tomto případku zjevně hůře h...ST* :-D*
25.02.2019 08:53:35 | Frr
Měla kdysi kocoura agresora. Když měl prázdnou misku a já nereagovala podle jeho představ, tak zaječel tak odporně, že jsem to měla v momentě i přesně přeložené... :)
23.02.2019 18:03:17 | Philogyny
Ještě, že si člověk umí klece otevírat, jinak by nemohl ani na procházku. A to i tehdy, když od klece nemá klíče, to sice nějakou dobu trvá, ale nakonec u sebe nalezne šperhák ;-)
23.02.2019 15:24:34 | Slav Milo