Slunce pod vládou berana
Bezuzdně jarem cválá tu
Kdo naskočí mu na záda
Ohnivou rukou vládne tu
Sluneční rytíř, hrdina
Je připraven jít do boje
Za život nový, život dá
Odvahou svojí prosluje
Luna až k Slunci dospěje
Marsovu sílu oživí
Semeno nové tu vzejde
Život na zemi vyklíčí