Anotace: Tanec s africkými bubny, vřele doporučuji na uvolnění těla i mysli
Jsi v buši nic tě nesvazuje
pohyb tě cele prostupuje
v rytmu bubnů našlapuješ
nohy se zemí spojuješ
Stopuješ zvěř divočinou
jsi tady sám se sebou
gazela běží v nízké trávě
srdce ti buší v hlavě
Dávní předkové ožívají
přírodní síly ve spojení
oheň, země, mysl mažeš
Svobodu žiješ