Co to dnes máme za počasí
možná že hvězdy nám ukáží
Mars svoji sílu v raku ztrácí
na silný Saturn dnes doráží
vytáhnout do boje chystají se
bouřkami větrem šermují se
Merkur s Marsem vítr duje
Saturn s Plutem hromy bije
Luna ve vahách nerozhodná
neví jak živly vyvážit má
Slunce a Jupiter proti stojí
o vládu se spolu přetahují
napětím jejich síla vzrůstá
blesky se vybije dozajista
Ustát ty divoké konstelace
posedět v klidu na terase
koukat se jak živly dovádí
za pár dnů bude zase klid
Od mala tíhnu ke hvězdám, a tak se usmívám Tvé pěkné básničce! Líbí :-))
11.06.2019 19:23:01 | Helen Zaurak