Anotace: ---
V ojedinělých chvílích
hltáme vteřiny
ukrajujeme kousky částic
života
přidáváme na intenzitě či brzdíme kratochvíli vteřiny
nedotknutelnost je doménou
dotknutelnost zázrakem
pokora součástí
láska základem
...
Mohou nás míle dělit od přátel?
...
Pozorovala jsem malého chlapce, jak neuměle tříská do malého bubínku
tančil a zpíval beze slov
i bez nohou
dívala jsem se na něj a zapomínala na všechny ty nejběžnější věci
upřená pohledem na něj
...
Nikdy na nic není přespříliž brzy...
Tvé texty jsou vždy hluboce niterné, plné neobyčejně obyčejné lidskosti... Děkuji, Zelená vílo.
15.12.2019 14:09:52 | Helen Zaurak
dal bych "ukrajujeme kousky částí porcí dílů etap života" že by to bylo lepší?
19.10.2019 10:26:30 | Karel Koryntka
vždyť si dej části, porce, díly, etapy života do svého "díla", třeba všechno najednou... moje "dílo" obsahuje to, jak to cítím já...
25.10.2019 21:59:06 | zelená víla