Zamyslel si se někdy
proč má každá malina svoji malinku?
(proč má každá maminka svoji maminku?)
Kde je tvůj otec tatínku?
Otcové odchází dřív
jako keře co nesnesou zimu
Když sesbíráš ovoce
zůstávají v něm i jadérka
svůj keř už ale nespatří
A co příští léto?
Uvidí se znovu?
Uvidí
ale už se nepoznají
Ani my se nepoznáme tatínku?
Nám se to přece nemůže stát
Pojď
utrhneme mamince pár malinek